Qida Chemisch Co., Ltd.

Uw betrouwbaarste chemische leverancier!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Thuis

Qida Chemical Co., Ltd

Van Goede Kwaliteit Vettige Aminen te koop
Van Goede Kwaliteit Tertiaire Aminen te koop
Het Qidachemische product niet alleen verstrekt ons goede quanlityproducten, maar ook nauwkeurige productinformatie en reasearch rapportdatum, die aan ons veel nuttig is!

—— Nyanzi Benson

Hun professioneel werk maakt hen een leverancier te zijn die bestedend veel aandacht op de behoeften van klanten, het onze baan gemakkelijker en geschikter maakt!

—— Nancy Kaira

Sinds 2006, hebben wij met Qida tien jaar gewerkt, moeten wij zeggen het een goede reis voor de ononderbroken samenwerking en de groei tussen allebei van ons is!

—— Sohail Hisham

Ik ben online Chatten Nu

Qida Chemical Co., Ltd

1 2 3 4 5 6 7 8
Qida Chemical Co., Ltd
Qida Chemisch Co., Ltd.

Bedrijf Details:

Type Business:Fabrikant
Verdeler/groothandel
Importeur
Exporteur
Grote Markt:Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Merken:Qidamine/QidaQuats/Qida Fr/Qida-BR/QidaCEL/QidaPAC/QidaZan/Qida FA/Qidagro/Qidakem
Aantal werknemers:100~200 mensen
Jaarlijkse omzet:US$ 50,000,000 - US$ 80,000,000
Opgericht Jaar:2006
Export pct:70% - 80%

Om de verkoop in zowel lokaal als wereldmarkten, als uit te breiden werden de dochterondernemingen van Qida-Groep, Chemisch Co. van Qida, Ltd gevestigd in 2006, gelegen in Nanjing, Jiangsu-Provincie. De actie werd gebaseerd op zijn twee fabrikantenbasissen met grote productiecapaciteiten.


Één basis wordt gevestigd in Zhangjiagang, Jiangsu Provice. De vettige aminen van deze basis hoofdzakelijk opbrengst, capillair-actieve stoffen en andere fijne chemische producten. De vettige alkyl tertiaire aminereeks bevat producten als dodecyl tertiaire amine en Di-octyl alkyl tertiaire amine; de vettige alkyl primaire aminereeks bevat producten als coco primaire amine; de reeks van het quaternair ammoniumzout bevat producten als zacht wordende agent, fungicide; de ethoxylatiereeks bevat producten als vettige die aminepolyoxyethylene etherreeks wijd in waslevering wordt gebruikt, persoonlijke verzorgingproducten, schoonheidsmiddelen, textiel, druk, verven, mijnbouw, oprichting, asfalt, fungicide, bouw, plastieken, geneesmiddel, petrochemische stof en enz. die verwerken. Het uitstekende productiesysteem en de perfecte technologie hebben goede reputatie op de industrie en zijn toepassingsgebied van fijne chemische producten, capillair-actieve stoffen, vettige aminetussenpersonen bereikt.

 

De andere basis is in Weifang, Shandong-Provincie. De basis op lokaal rijk Broom & Zoute middelen en gesteund door Shandong Ocean de Chemische Industrie Wetenschappelijk Instituut, was de fabriek in een wereldberoemde leverancier van Vlamvertragers, Bromidechemisch product en de Vloeistoffen van de Olieboring gegroeid. De fabriek is goedgekeurd door ISO9001: 2000 en ISO9001: 14001. Alle die producten hebben de test van SGS overgegaan, met ROHS & WEEE van de EU wordt overeengestemd.

 

In het jaar van 2010, om de capaciteit van de vloeistofproducten van de olieboring van ons bedrijf te versterken, verwierven wij Co. van Shandong Weilong, Ltd en hebben de derde productiebasis in Shandong-Provincie. Na deze aanwinst, hebben wij de capaciteit om vier reeksen de vloeistofproducten van de olieboring te leveren: De de capillair-actieve stoffenreeksen van het quaternair ammoniumzout, de Bromidereeksen, CMC&PAC-de reeksen en Xanthan gommen reeksen, die onze klanten meer gemak van het one-stop kopen voorzien.

 

Vettige en Tertiaire Aminen, Capillair-actieve stoffen:

 

Met meer dan 30 jaar van productieervaring, zijn wij één van de betrouwbaarste leveranciers van de zee en oliebrondiensten in de wereld. Wij voeren en voeren vetzuur en vettige alcoholen in uit, en wij hebben één van de grootste amine en ammoniumfabriek in China. Wij kunnen 1000mt-amine per maand en 1500mt-ammonium per maand produceren.

 

De Vloeistoffen van de olieboring:
Van de kwaliteitsboring en voltooiing vloeistoffenadditieven en chemische producten die prestaties en veiligheid van het reservoir aan de oppervlakte optimaliseren. Nu produceren wij calciumbromide 15000mt/year, natriumbromide 10000mt/year, zinkbromide 10000mt/year. Onze samenwerkers met inbegrip van Halliburton en andere beroemde olievelddienstverleners.

 

Vlam - vertrager:
Als beroemde vlam - vertragersleverancier, zijn wij bezig geweest met brominated vlamvertragers producerend sinds jaren '90. Na 2008, toepassend onze vele jaren van ervaring in brominated vlamvertragers, hebben wij onze productieportefeuille uitgebreid phosphate en de stikstof baseerde vlamvertragers die kunnen klantgerichte vlam - vertragersoplossingen voor verschillende polymeren verstrekken toelaten. Nu produceren wij DBDPO 5000mt/year, DBDPE 6000mt. /year, HBCD 3000mt/year BPS 1000mt/year, APP 2000mt/year MCB 2000mt/year, DOPO 1000mt/year. wij hebben goederenzakelijke relatie met klanten van vele landen gevestigd. 

 

Bromiden:
Nu produceren wij Broomwaterstofzuur 10000mt/year, N-Propyl Bromide 3000mt/year, 33%HBr in Azijnzuur 500mt/year, Ammoniumbromide 1000mt/year, Kaliumbromide 1000mt/year, Natrium Bromite 1000mt. /year.

Contactgegevens
Qida Chemical Co., Ltd

Contactpersoon: Mr. Alex

Tel.:86-25-8646-0031

Fax:86-25-8646-2151

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Bekijk meer over ons :   Fabrieksreis   Kwaliteitscontrole